od Rudi v 06 kvě 2010 18:25
Narážky na Hvězdné Války:
01x06 Slutty Pumpkin - Ted o Slutty Pumpkin: "....má ráda SW....", Marshall: "A co si myslí o Ewocích,
Ewoci jsou roztomilí"
01x13 Drumroll, Please - Tedova přezdívka - Lando Carlissian
01x15 Game Night - Barney: "My saga continues...."
01x19 Mary the Paralegal - Mary: "Vzpomínáš na tu scénu z Impéria jak pokládají helmu na hlavu Dartha Vadera?"
01x21 Milk - Lily: "Přísahej na životy tvých nenarozených dětí" - Ted: "Přísahám na Luka a Leiu"
02x05 World's Greatest Couple - Clonetrooper v Barneyho bytě
02x15 Lucky Penny - Ted: "Většinou je v řadě nějaký Stormtrooper nebo Klingon, který podává informace"
02x17 Arrivederci, Fiero - Ted: "Rozkrájej mě jako Tantauna..."
02x22 Something Blue - vymýšlení nového příjmení: Lily a Marshall Skywalkerovi
03x05 How I Met Everyone Else - odkazy na Yodu a Sílu, Barney: "Dívej se na mě jako na Yodu", "I'm
Bro-da", "You're gonna use The Force..."
03x08 Spoiler Alert - Ted: "Proč si myslíš, že jí říkám Žvejkal"
04x01 Do I Know You? - první film, co Ted viděl a jeho nejoblíbenější - SW, Stella sleduje EIV, Marshall: "Jediní lidé, kteří neviděli SW, jsou lidi z SW, protože žijou SW", Clonetrooper v Barneyho bytě
04x06 Happily Ever After - Marshall: "Stelle se nelíbilo SW", "Search your feelings Ted and you know it to be truth" - nabodobení Dartha Vadera - Epizoda V
04x07 Not a Father's Day - Barney: "Jsem jednu skotskou od baru Mos Eisley ve Star Wars"
04x10 The Fight - světelný meč
04x13 Three Days of Snow - "nevím, jestli jste někdy viděli SW, ale venku je to jako na planetě Hoth"
04x17 The Front Porch - SW sjezd - premiéra EII, Luke Skywalker, Chewbacca, Darth Vader
04x22 Right Time Right Place - Barneyho spolužák ze školy: "Malýho Ewoka jsem taky neměl"
05x02 Double Date - výstava SW: Původ Žvejkala, wookie-english dictionary, maska Žvejkala
05x07 The Rough Patch - SW hádka, Stormtrooper, zmínka o Hvězdě smrti
05x08 The Playbook - Stormtrooper v Barneyho bytě
05x17 Of Course - Stormtrooper v Barneyho bytě, Marshall: "Porád jsem naštvanej na Impérium.", "Nemůžu uvěřit, že sis nazvracel do helmy Stormtroopera.", zmínka o Skryté Hrozbě
To je vše, čeho jsem si všiml, kdyby někdo našel ještě něco, napište...