HIMYM život

Diskuze o všem, co se týká seriálu.

HIMYM život

Příspěvekod fffff v 09 úno 2010 00:07

Ahoj, jsem tu novy na foru, snad nebude vadit, ze hned zakladam nove tema.
Ale toto tema se mi libi.
CHteli by jste zit takovy zivot jako ziji herci v HIMYM? Kokretne myslim takovou tu "atmosferu a pohodicku".
Byt s prateli, kteri vas stale navstevuji, dole bar... proste pohoda ;)
fffff

Re: HIMYM život

Příspěvekod Spar v 09 úno 2010 18:34

Mno,tak kdo by ne že :D ale tak je až moc snový,a asi to opravdu nejde udělat :) ;) :o
Spar

Příspěvekod fffff v 09 úno 2010 22:47

Jo, je to moc utopicke :)
ALe nazvdy to zustane mym snem. A NYC tam bych taky chtel zit :)
fffff

Příspěvekod Kolikokoli v 09 úno 2010 23:21

V NYC bych taky chtěla žít, ale vadilo by mi na Americe to, že tě tam klidně může někdo zapíchnout na ulici a stejně to nevyřeší...
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
The needs of the many outweigh the needs of the few.
Or the one...

Live long and prosper.
Kolikokoli

Příspěvekod L4y.on v 10 úno 2010 00:02

To s tím zapíchnutím se ti může stát kdekoli i u nás. Takže to není problém USA.
L4y.on

Příspěvekod fffff v 10 úno 2010 00:04

Kolikokoli píše:V NYC bych taky chtěla žít, ale vadilo by mi na Americe to, že tě tam klidně může někdo zapíchnout na ulici a stejně to nevyřeší...

NYC patri mezi nejbezpecnejsi mesta v Americe. Cas plynul, uz nejsou 70. leta :)
A s tim objasnenim bych to nevidel tak zle. Urcite tam maji vetsi procento uspesnosti nez kdekoliv na svete.

jinak me stve ze nataceji o NYC v LA :x
fffff

Příspěvekod Nakedman v 10 úno 2010 12:31

Kolikokoli píše:V NYC bych taky chtěla žít, ale vadilo by mi na Americe to, že tě tam klidně může někdo zapíchnout na ulici a stejně to nevyřeší...

Jo určitě je to tam na denním pořádku :roll: myslím že moc sleduješ CSI, to že je v USA dovoleno mít zbraň hned neznamená že jí má každej a že jí každej hned používá....
Nakedman

Příspěvekod Kolikokoli v 10 úno 2010 15:43

CSI nesleduji, ale zase jsem slyšela spoustu případů o ženách znásilněných v temných zapadlých uličkách a o lidech, kteří byli okradeni (při tom třeba i zapíchnuti/zastřeleni) přímo v noci na ulici. Nic se nevyřeší, protože lidi dělají, že jsou slepí a jakmlile vidí, že se někde něco děje, tak se raději otočí a jdou pryč, než aby pomohli nebo alespoň zašli na policii popř. pomohli s identifikací pachatele. Ale to si myslím, není problém NYC jako takového, ale je to problém všech velkých měst, kde prakticky neexistuje přímý kontakt mezi lidmi. Každý má svoje hnízdečko a nebaví se s vámi ani když bydlíte hned vedle (a to bylo vidět i v HIMYM v Platinum rule). Tohle mi trochu na velkých městech vadí...
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Or the one...

Live long and prosper.
Kolikokoli

Příspěvekod jakubgaluszka v 11 úno 2010 13:56

tak to by mě zaajímalo kde si slyšela SPOUSTY případů o zabití/znásilnění a následném nevyřešení máš snad někoho u NYPD?:D

promiň ale to co si napsala je často v CSI :D
jakubgaluszka

Příspěvekod Kolikokoli v 11 úno 2010 15:03

Osobně znám jen jednu holku z Pensylvánie, z NYC nikoho. Mně jde celkově o velká města, ve kterých není takový kontakt mezi lidmi (sousedy), jako tady. Ale možná moc přeháním, poněvadž jsem z vesnice s 200 obyvateli, kde stačí si uprdnout a do druhého dne o tom ví celá ves :D.
Ve velkém městě bych mohla klidně jít nahá po ulici a všem by to bylo fuk... :)
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Or the one...

Live long and prosper.
Kolikokoli

Příspěvekod LXO v 23 úno 2010 22:19

Co je na tom snove? Zil jsem takovy zivot v urcite etape zivota, ne sice v NY, ale v LA a v Praze a na Morave, ted mam trochu jine obdobi. Ale stejne by mne zajimalo, co vam na tom prijde tak zvlastni?
LXO

Příspěvekod fffff v 28 úno 2010 23:40

v podstate to , ze si ten zivot jen uzivaji. Prace tam je takova okrajova, ale hlavne ty pratele, ty denodenn schuzky s nimi, navsteva hospod, a hlavne takova ta pohodicka
fffff

Příspěvekod Kolikokoli v 01 bře 2010 08:14

No, myslím, že tady si to každý moc idealizuje. Určitě budeš s partou kámošů vysedávat v baru celou noc, ráno do práce a pak zase do baru. Pochybuji, že by t někdo každý den vydržel. Navíc, podle té stravy, by po půl roce každý vypadal jako koule (vzhledem k tomu, že necvičí - jen chlastají a cpou se hamburgerama - ještě navíc s hranolkama)
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Or the one...

Live long and prosper.
Kolikokoli

Příspěvekod jancas.rada v 08 bře 2010 21:24

No zlusil jsem jen část a bylo to LEGEN...........DARY!!!!!!! :lol:
Slíbil jsem kamarádovi že mu seženu babu tak jsme šli suit up a sbalil jsem jich za večer 7!!!!!
To že mu všechny utekli a na mě zbyly dvě je věc jiná. Jen pás jsem tu noc nevyhrál.
No až vyrostu budu Barney. A vzhledem k tomu, že zanedlouho dostanu asi kopačky, budu to brát tak, že mě z toho Ted dostal jako v Archisexture.....
Od toho dne budu AWESOME!!!!!!!! :lol: :lol:
jancas.rada

Příspěvekod jancas.rada v 08 bře 2010 21:26

A já taky chlastam a žeru hranolky a hamburgery a linii držim:))
jancas.rada

Další

Zpět na Všeobecná diskuze