... a Robin

... a Robin

Příspěvekod vecernica v 26 zář 2008 19:58

Mozete mi objasnit :) preco pri rozpravani pouziva Ted "teta" Robin a "stryko" Barney, ale pri Lily a Marshall uz nie... Rodina asi nebudu, kedze Robin ma len mladsiu sestru a Barney tepleho brata :) ale myslim si ze nakoniec sa vezmu prave oni dvaja 8-)
Kazdopadne podoba Robin a jeho dcerky sa mi zda celkom vyrazna hlavne v se0212, kde sa v uvode prelinaju... mozno len domienka ;)
vecernica

Re: ... a Robin

Příspěvekod Evee v 26 zář 2008 20:35

vecernica píše:Mozete mi objasnit :) preco pri rozpravani pouziva Ted "teta" Robin a "stryko" Barney, ale pri Lily a Marshall uz nie... Rodina asi nebudu, kedze Robin ma len mladsiu sestru a Barney tepleho brata :) ale myslim si ze nakoniec sa vezmu prave oni dvaja 8-)
Kazdopadne podoba Robin a jeho dcerky sa mi zda celkom vyrazna hlavne v se0212, kde sa v uvode prelinaju... mozno len domienka ;)

coze? ved normalne hovori aj uncle marshall a pod nie len na robin a barneyho.napr v ep 3x07 2min 15secpovedal..kids your uncle marshall.... :!:
You took out all the suspense!In the horror movie,the killer doesn´t grab a bull horn and announce:,,Attention teens.At precisely 3.A.M.I´m gonna jump outta closet and hack you all up with a machette.
P.S.:Fire is my one weakness." - Barney Stinson
Evee

Příspěvekod vecernica v 26 zář 2008 20:46

jop diky ;)
vecernica

Příspěvekod ondraw v 27 zář 2008 08:50

teta lily tam myslim taky byla
ondraw

Příspěvekod Evee v 27 zář 2008 13:18

vecernica píše:jop diky ;)

neni zac :)
You took out all the suspense!In the horror movie,the killer doesn´t grab a bull horn and announce:,,Attention teens.At precisely 3.A.M.I´m gonna jump outta closet and hack you all up with a machette.
P.S.:Fire is my one weakness." - Barney Stinson
Evee

Příspěvekod Carnage v 30 zář 2008 18:17

urcite rikaj aunt lily and uncle marshall.... bylo to tam nespočetkrát :) :mrgreen:
Carnage

Příspěvekod Shewolf v 05 říj 2008 13:56

Jelikož je to můj už oficiálně oblíbený (skoro) pár, prolézala jsem internet a objevila zajímavý (i když nejspíš úplně bezvýznamný :D ) poznatek. Na konci dílu 2x10 na Jamesově svatbě, jak Barney drží svého synovce, lze zaslechnout, jak mu říká "there's Robin" (a nikoho dalšího nevyjmenovává). No, on sice chvíli potom balí jakousi blondýnu a krom toho ta svatba už asi musela proběhnout během třetí série... ale stejně... jsem ráda za každý R/B moment. :twisted:
Shewolf

Příspěvekod skrom v 09 říj 2008 19:11

Shewolf píše:Jelikož je to můj už oficiálně oblíbený (skoro) pár, prolézala jsem internet a objevila zajímavý (i když nejspíš úplně bezvýznamný :D ) poznatek. Na konci dílu 2x10 na Jamesově svatbě, jak Barney drží svého synovce, lze zaslechnout, jak mu říká "there's Robin" (a nikoho dalšího nevyjmenovává). No, on sice chvíli potom balí jakousi blondýnu a krom toho ta svatba už asi musela proběhnout během třetí série... ale stejně... jsem ráda za každý R/B moment. :twisted:

já to there's Robin nezaslechl...
a ostatně není to jedno?? ten díl, hlavně teda ten konec je tak strašně dokonalej, s tím děckem si NPH fakt vyhrál...
"Suit up!!!!!"
skrom

Příspěvekod Shewolf v 09 říj 2008 22:11

skrom píše:já to there's Robin nezaslechl...

Je to tam, zkus zesílit repráky... (Neboj, já si to nevymýšlím.) 8-)

skrom píše:a ostatně není to jedno?? ten díl, hlavně teda ten konec je tak strašně dokonalej, s tím děckem si NPH fakt vyhrál...

Je... i není. Otázka priorit. :D A v téhle scéně se mi splnily hned dvě: awesome Barney a R-Barney. :mrgreen:
Shewolf

Příspěvekod Sonin-ek v 26 led 2009 19:17

vecernica píše:Mozete mi objasnit :) preco pri rozpravani pouziva Ted "teta" Robin a "stryko" Barney, ale pri Lily a Marshall uz nie... Rodina asi nebudu, kedze Robin ma len mladsiu sestru a Barney tepleho brata :) ale myslim si ze nakoniec sa vezmu prave oni dvaja 8-)

To ne, on jasně řekl v tom prvním či druhém díle, "ne, takhle jsem nepotkal vaši mum, ale tetu Robin.." A pak, když jsou na den sv. Patrika v tom baru s Barneym, kde Ted odchází se žlutým deštníkem, tak říká, že v tom samém baru byla i jejich matka, akorát tenkrát o sobě ještě nevěděli... ;)
A s tou tetou a strýcem - takhle se přece oslovují i blízcí přátelé rodiny ne? Ne jen příbuzní - já říkám matčině nejlepší kamaráce, která s námi nemá pokrevně nic společného taky teto :)
Sonin-ek

Příspěvekod jimmyjames v 26 led 2009 19:35

vecernica píše:Kazdopadne podoba Robin a jeho dcerky sa mi zda celkom vyrazna hlavne v se0212, kde sa v uvode prelinaju... mozno len domienka ;)

Souhlasím, ta podoba je výrazná. Dříve jsem tím podporoval tezi, že Robin bude matka. Ovšem nyní všechny argumenty svědčí proti... :( Teď jsem přesvědčený o tom, že Robin se dá dohromady s Barneym.

Jinak napadla mne teď jedna myšlenka. Napadlo už někoho, že nemusí mít nutně obě děti s jeho manželkou? Co když v tom díle, jak ve S04E12 řeší spory s Robin sexem, tak Robin náhodou otěhotněla... Nebudou chtít spolu žít, tak se budou muset rozhodnout, kdo si veme děcko. Robin děti nechce, tak si ho veme Ted. Tím by se vyřešilo těhotenství Cobie Smulders i ta výrazná podoba Tedovy dcery s Robin ;-) Je to trochu šílený nápad, ale ne nereálný...
Obrázek
jimmyjames

Příspěvekod janinka v 26 led 2009 22:55

Mně přijde, že to hrozně moc hrotíte..myslím, že posadit tam jakoukoli hnědovlasou, hnědookou holku, tak někdo prohlásí, že jsou si podobné..btw. od kdy jsou si filmové matky s dětmi podobné?:D
janinka

Příspěvekod jimmyjames v 27 led 2009 00:01

Jani, neříkej, že tam žádnou větší podobnost nevidíš? Možná se mi to jen zdá, ale Tedova dcera mi příjde fakt víc než jen náhodně podobná Robin...
Jinak v jednom díle, tuším že ten, kde mu Stella utekla od oltáře, říká ostatním, že všechno mohlo být jinak...a je tam záběr na děti, kde Tedova dcera je blondýna. Z toho by se určitě dalo vyvodit, že matka bude brunetka.

No možná to tu s tím hádáním trochu přeháníme a klademe některým detailům větší smysl, než jim vůbec kladl scénárista (třeba pod žlutý deštník dali jen kompars a my tu z toho usuzujeme kdovíco...), ale tak o tom to je, ne? :mrgreen:
Obrázek
jimmyjames

Příspěvekod janinka v 27 led 2009 00:24

jo matka bude brunetka..jiný holky se k němu ani nehoděj..třeba Stella vedle něj mi přišla vážně fuj..a navíc vypadala skoro jak jeho matka..ale to je jinej příběh:)
no s tim komparzem..vidim to podobně:)
janinka

Příspěvekod jimmyjames v 27 led 2009 00:47

To je pravda, ale ona Stella mi přišla celkově divná... Prostě nejlépe se k němu hodí Robin, ale holt scénáristi to asi vidí jinak... :?
Obrázek
jimmyjames

Další

Zpět na Barney