Kazdopadne podoba Robin a jeho dcerky sa mi zda celkom vyrazna hlavne v se0212, kde sa v uvode prelinaju... mozno len domienka
vecernica píše:Mozete mi objasnitpreco pri rozpravani pouziva Ted "teta" Robin a "stryko" Barney, ale pri Lily a Marshall uz nie... Rodina asi nebudu, kedze Robin ma len mladsiu sestru a Barney tepleho brata
ale myslim si ze nakoniec sa vezmu prave oni dvaja
![]()
Kazdopadne podoba Robin a jeho dcerky sa mi zda celkom vyrazna hlavne v se0212, kde sa v uvode prelinaju... mozno len domienka
vecernica píše:jop diky

Shewolf píše:Jelikož je to můj už oficiálně oblíbený (skoro) pár, prolézala jsem internet a objevila zajímavý (i když nejspíš úplně bezvýznamný) poznatek. Na konci dílu 2x10 na Jamesově svatbě, jak Barney drží svého synovce, lze zaslechnout, jak mu říká "there's Robin" (a nikoho dalšího nevyjmenovává). No, on sice chvíli potom balí jakousi blondýnu a krom toho ta svatba už asi musela proběhnout během třetí série... ale stejně... jsem ráda za každý R/B moment.
skrom píše:já to there's Robin nezaslechl...
skrom píše:a ostatně není to jedno?? ten díl, hlavně teda ten konec je tak strašně dokonalej, s tím děckem si NPH fakt vyhrál...

vecernica píše:Mozete mi objasnitpreco pri rozpravani pouziva Ted "teta" Robin a "stryko" Barney, ale pri Lily a Marshall uz nie... Rodina asi nebudu, kedze Robin ma len mladsiu sestru a Barney tepleho brata
ale myslim si ze nakoniec sa vezmu prave oni dvaja
![]()
vecernica píše:Kazdopadne podoba Robin a jeho dcerky sa mi zda celkom vyrazna hlavne v se0212, kde sa v uvode prelinaju... mozno len domienka

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník