od Luke&Penny » 01 dub 2014 07:20
Ešte pripomienky, ktoré k poslednej časti (a seriálu celkovo) mám a sčasti tu už odzneli, kým som to napísala:
- Načo naťahovali svadbu na celú sériu, keď ju mohli spraviť na začiatku a vo zvyšných častiach ukazovať to, čo sme dnes videli len v náznakoch. Nezaslúži si snáď smrť Tracy viac pozornosti než to, ako sa Marshall vozí v aute? Navyše celý rok sme sa vlastne pozerali na svadbu a prejavovanie si B+R lásky, ktorá bola v poslednom dieli zabitá do dvoch minút?
- Žiadny pohreb? Nič? Proste „bol som s ňou v čase, keď bola chorá“ a that´s it??? Kde je ten ich gang vo všetkých veľkých momentoch?
- Zdá sa mi, akoby Tracy bola len tá, ktorá Tedovi deti porodí, no nakoniec aj tak pouteká k Robin. Bola by som ešte celkom zmierená s tým, že TM zomrie a Ted zostane v kruhu svojej „rodiny“ – Marshall s rodinou, Barney s dcérou a Robin. Načo ich znova dávať dokopy?
- ad Front Porch: teraz si tam mám akože predstaviť Robin? Keď už bolo počas 9 rokov dokola opakované Robin proste nie a nie a nie a nie?
- To všetko by som možno bola ochotná stráviť, keby udalostiam venovali počas rokov vhodné množstvo času. Keby nás pripravili na to, že Tracy môže zomrieť (nie minútovou scénou vo Vesuvius), keby ukázali, ako sa Ted cez to preniesol, ako v ňom Robin znova vzbudila iskru a nádej pokračovať ďalej – možno by som bola ochotná naletieť im na ich koniec. Takto nie, radšej sa venovali maximálne nepodstatným veciam a úplnou náhodou nám na konci ukázali, že Ted a Robin skončia spolu. Toto im teda neverím.
- Rozumiem, že toto mali v pláne od prvej série, no mali tomu jednoducho venovať viac času a pripraviť nás na to. Vôbec nemysleli na tých, ktorí si Tracy zamilovali a tešili sa na poslednú časť kvôli tomu, že sa konečne stretnú a začne sa ich spoločný život. Všetko to spláchli do záchoda. Úplne sa stotožňujem s negatívnymi reakciami na internete.
- Naposledy som bola pri finále série taká naštvaná, keď ukázali, že Robin bude nevesta a Ted odišiel v ústrety zapadajúcemu slnku s Victoriou. Mali však ďalšie časti na to, aby to napravili, teraz sa už bohužiaľ nestane nič. HIMYM u mňa týmto skončil, už ani častiam z prvej série neverím. To si radšej pozriem Friends. Veľmi dúfam v to, že HIMYD bude prepadák.
- Osobne by som bola radšej za happily ever after, celé roky ma totiž presvedčali v to, že to je možné a Ted tam raz dôjde. Po tých rokoch by si to zaslúžil.
- BTW, keď povedali, že vlastne ešte po dvoch deťoch nie su svoji, myslela som si, že sa berú v 2030 a Ted ten príbeh hovorí preto, lebo to idú deťom oznámiť.
- Neviem, čo na tom bolo emotívne - bolo mi trocha mäkko, keď Barney prvýkrát vzal dcéru do náručia, ale to bolo asi tak všetko. Vidíte, Thomas and Bays? Ani ste mi nedali príležitosť prežiť s Tedom stratu svojej manželky. Takto veľmi ste do dosrali. No hurá k Robin.
Nie, neberiem to až tak vážne ako to vyzerá. Proste vstanem a na HIMYM zabudnem. Len sa cítim ako dlhoročný divák podvedená. F**k off T&B.
Naposledy upravil
Luke&Penny dne 01 dub 2014 10:24, celkově upraveno 1